تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

گروه ابابیل مسوولیت حمله پهپادی به پایگاه ترکیه را برعهده گرفت

گروه ابابیل مسوولیت حمله پهپادی به پایگاه ترکیه را برعهده گرفت گروه مقاومت ابابیل عراق بامداد چهارشنبه مسؤولیت حمله پهپادی جمعه این هفته به پایگاه ترکیه در شمال عراق را برعهده گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، این گروه اعلام کرد که این حمله در پاسخ به حمله چهارشنبه گذشته ترکیه به تفرجگاه برخ و کشته شدن عراقی‌ها صورت گرفته است.

این درحالی است که ارتش ترکیه سه شنبه شب بار دیگر مناطقی در شمال عراق را هدف قرار داد.

شبکه سومریه نیوز عراق به نقل از یک مقام امنیتی عراقی اعلام کرد که ارتش ترکیه اطراف روستای سکری از توابع شهرستان العمادیه در دهوک را بمباران کرده است.

منابع عراقی جمعه گذشته ( ۳۱ تیزماه) بود که از حمله دو فروند پهپاد به پایگاه نظامی ترکیه در شمال عراق خبر دادند.

این دو پهپاد صبح روز جمعه به یک پایگاه نظامی ارتش ترکیه در شهر «بامرنی» در منطقه المعادیة واقع در شمال استان دهوک حمله کردند.

کانال «صابرین نیوز» گزارش داد که پهپادهای بال ثابت ساعت ۶:۰۰ صبح جمعه به پایگاه بامرنی ترکیه در استان دهوک حمله کردند.

تارنمای «شفق نیوز» نیز به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که پهپادها پیش از انجام عملیات توسط پدافند هوایی مستقر در پایگاه ساقط شدند.

روز چهارشنبه در حمله توپخانه‌ای ترکیه به یک مکان تفریحی - گردشگری در شهر زاخو واقع در استان دهوک عراق ۹ غیرنظامی کشته و ۲۳ نفر دیگر زخمی شدند.

«فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق در این باره اعلام کرد که هنگام این حمله بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ گردشگر که بیشتر آنها از ساکنان بغداد و استان های جنوبی عراق بودند در محل حضور داشتند.

هدف گرفتن این مرکز و در پی آن کشته و زخمی شدن ده ها غیرنظامی عراقی، خشم و انزجار گسترده مردم و مقام های این کشور را برانگیخت و «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر ۳۰ تیرماه را عزای عمومی اعلام کرد.

شورای وزیران عراق به ریاست «مصطفی الکاظمی» وزارت خارجه این کشور را مامور کرد تا پرونده ای کامل را از تجاوزهای مکرر ترکیه به حاکمیت عراق و امنیت شهروندان آن تهیه کند؛ پرونده ای که قرار است مبنای شکایت فوری بغداد از آنکارا در شورای امنیت سازمان ملل باشد.
بر اساس برآورد برخی سایت ها و کانال های خبری عراقی مانند صابرین نیوز، دولت ترکیه در طول ۷ ماه گذشته ۲۸۱ حمله به استان های دهوک، اربیل، سلیمانیه و موصل عراق انجام داده است./ایرنا

کلمات کلیدی: ترکیه عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار